Over ons
Ontmoet Lars, zijn passie en zijn team …..
Ontmoet Lars, zijn passie en zijn team …..
1 ster Michelin Restaurant Lars Amsterdam is een concept ontwikkeld door Lars Scharp en Floor Wiggers. Dit creatieve paar ontmoette een paar jaar geleden in Restaurant Aan de Poel **. Samen hebben ze een restaurant gecreëerd dat lekker eten en robuuste gerechten combineert. Een huiskamerrestaurant in de Houthavens van Amsterdam.
Lars begon zijn kokstraining bij onder andere Paul Fagel en Robert Kranenborg. Zijn passie is de Franse keuken, maar zijn gerechten weerspiegelen ook Aziatische invloeden. Werken met dagverse producten van de hoogste kwaliteit staat voorop.
Floor begon bij Ron Blaauw en verwierf haar passie voor gastronomie in verschillende gerenommeerde restaurants. Haar liefde voor gastvrijheid is aanstekelijk en inspirerend. “Als gasten zich thuis voelen in ons restaurant, is dat het grootste compliment.”
Hoogwaardige producten gecombineerd met de beste service is de filosofie van Lars Amsterdam. Kom binnen, ontspan en laat je inspireren door het team en het fantastische uitzicht!
“Lars is een heel coole plek die verschrikkelijk goed kookt. Chef Lars Scharp werkte eerder als souschef bij Aan de Poel en ik vind het echt gaaf dat hij de stap heeft genomen om zijn eigen bedrijf te openen. Bij Lars doet hij echt zijn eigen ding. De a la carte bestaat uit kenmerkende gerechten, gerechten die hij door de jaren heen heeft ontwikkeld. Lars verdient de schijnwerpers en ik weet zeker dat we veel van hem zullen horen.”
– Tim Golsteijn, Bougainville *
Jaar ervaring
Teamleden
Klanten geserveerd
Unieke gerechten
Wijnen