Reserveer
online


Parkeren in Parkeergarage Houthavens, Roze Lift Eerste Verdieping

"Lars Amsterdam;
fine dining in de Houthavens"

Lees meer

Ons menu


Lunch

Lars A’dam biedt een lunchmenu aan van 3 of 4 gangen. Het menu wisselt wekelijks. Beide menusuggesties kunnen binnen 1,5 uur geserveerd worden. Geeft u dit aan bij uw reservering, dan houden wij rekening met de tijd.
Liever uitgebreid lunchen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Diner

Lars kookt samen met zijn keukenteam een prachtige variatie aan gerechten. Het Lars-menu wisselt om de 5 weken. De A la carte kaart bestaat uit Lars zijn “signature dishes”. En de robuust bereide gerechten die perfect zijn voor shared dining.

Over Lars Amsterdam


Lars A’dam is een horecaconcept ontwikkeld door Lars Scharp en Floor Wiggers. Dit creatieve koppel ontmoette elkaar enkele jaren geleden bij Restaurant Aan de Poel **. Zij creëren samen een restaurant waarbij je een combinatie vindt van fine-dining en robuuste gerechten. Een huiskamer restaurant gevestigd in de Houthavens van Amsterdam.


Lars begon zijn koksopleiding bij onder andere Paul Fagel en Robert Kranenborg. De Franse keuken is zijn passie, maar in zijn gerechten zijn ook Aziatische invloeden terug te vinden. Het werken met dagverse producten van de hoogste kwaliteit staat voorop.


Floor is gestart bij Ron Blaauw en heeft haar passie voor gastronomie opgedaan in verschillende gerenommeerde restaurants. Haar liefde voor gastvrijheid is aanstekelijk en inspirerend. “Als gasten zich thuis voelen in ons restaurant is dat het allergrootste compliment.”


Producten van hoge kwaliteit gecombineerd met de beste service is de filosofie van Lars A’dam. Kom binnen, ontspan en laat je inspireren door het team en het fantastische uitzicht!