Lars Scharp genomineerd voor Proefschrift Award

De Proefschrift Restaurant Showcases behoren tot de highlights van het vakevenement Gastronomie, maandag 14 oktober in de RAI Amsterdam. Jonge professionals uit de restaurantwereld presenteren zich en maken kans op een van de felbegeerde Proefschrift Restaurant Awards. In dit artikel de kandidaten voor de award Talentvol Chef van het Jaar. De geselecteerde talenten die kans maken op de verschillende Proefschrift Restaurant Awards zijn ons de afgelopen tijd in positieve zin opgevallen tijdens de restaurantbezoeken door ons inspectieteam. Tijdens Gastronomie 2019 krijgen ze gelegenheid hun talent te bewijzen ten overstaan van een professionele jury. Ook u kunt ze daar live aan het werk zien!

Kom 14 oktober 2019 naar de RAI Amsterdam om Lars Scharp live in actie te zien! In de tussentijd kunt u natuurlijk ook zijn unieke gerechten proeven in zijn restaurant.